Very vintage

Veelgestelde vragen

Ik heb interesse in één van de items. Wat nu?
Vul het contactformulier in en we sturen je spoedig een mailtje terug om verder af te spreken. 
 
Hebben jullie ook een winkel?
Wij hebben ook een winkel. Deze is gevestigd op 5 minuten van de afrit Wetteren van de E40 . Het adres is  Dorpsstraat 60 te 9230 Wetteren-Westrem. We zijn standaard open op donderdagnamiddag en zaterdagnamiddag van 14 tot 18.30 u. Bezichtigen kan op afspraak.
 
Staan alle items op de site?
Neen. Als we een nieuwe lading binnen krijgen gebeurt het vaak dat het een tijdje duurt vooraleer de items op onze website komen te staan. Kom  dus gerust even rondneuzen.
 
Ik ben op zoek naar iets. Kunnen jullie mij helpen?
Indien je op zoek bent naar iets dan willen wij je graag verder helpen bij die zoektocht. Lees zeker even de rubriek ‘ looking for something?”
 
Ik wil graag eens komen kijken. Kan dat?
Uiteraard. Je kan onze depot in Ertvelde bezoeken op afspraak om zo je item uitvoerig te inspecteren.
Vul het contactformulier in  en dan bekijken we vervolgens samen wanneer dit het beste past. Geef gerust al even een aantal voorkeursdata door.
 
Kan het meubel nog even blijven staan terwijl ik het gekocht heb?
Het is geen probleem om je aankoop nog even bij ons te laten staan. Hoe lang dat kan, dat spreken we best even samen af. Als je betaald hebt dan pakken we je item zorgvuldig in en bewaren we het op een veilige plaats.
Kan mijn item geleverd worden?
Dat is mogelijk. We trachtten dit steeds binnen de twee weken te doen. De levering dag wordt onderling afgesproken. De leveringskosten zijn afhankelijk van waar je woont.
Dit zijn de tarieven:
Regio Oost Vlaanderen: 30€
Regio Antwerpen: 70€
Regio Brussel: 70€
Regio Limburg:100€
Amsterdam: 150€
Rotterdam: 150 €
Geef ons zeker ook even al de belangrijke informatie mee betreffende de verhuis ( is er bijvoorbeeld een smalle trap, lift,...)