Very vintage

About us

VERY VINTAGE = VERY BEST PRICE IN VINTAGE!!!

Van harte welkom bij Very Vintage. Blader rustig doorheen ons aanbod en doe inspiratie op voor de invulling van jouw woonkamer, slaapkamer, etc. Wie weet vind jij bij ons hét item dat nog ontbreekt in jouw interieur. “Very Vintage” staat voor vintage tegen de beste prijs!

Kijk snel en ontdek jouw missing link uit ons aanbod. 


Wie of wat is Very Vintage?

“Very Vintage” is een online webshop die ontstaan is uit een jarenlange interesse en passie voor vintage design en antiek. Onder het motto ‘je kan niet alles in je huis zetten’ besloten we dat het tijd werd om onze liefde voor vintage en antiek te delen met andere vintage liefhebbers. Ondertussen zijn we ook gaan samenwerken met een collega restaurateur, zodat we jullie altijd de best mogelijke kwaliteit kunnen aanbieden. We houden het echter betaalbaar !

Geregeld schuimen wij rommelmarkten, sites, veilingen, etc. af om jullie de leukste, mooiste, maar ook meest originele vintage items te kunnen aanbieden. Hierdoor wordt onze website op regelmatige basis aangevuld met nieuwe vintage 'schatten' die de goede thuis zoeken die ze verdienen. 

Wil je als snelste op de hoogte blijven van onze nieuwe artikelen? Volg ons dan zeker ook op Facebook


Heeft u interesse om één van onze artikelen in huis te nemen? 

Heeft u interesse in één van onze artikelen? Kom dan zo vlug mogelijk eens langs om het item in levende lijve te bekijken. Dit kan tijdens onze openingsuren op donderdagnamiddag en zaterdagnamiddag…. Maar uiteraard ook op afspraak: 0485/82.11.71

Het item zelf ophalen behoort tot de mogelijkheden, net als een levering aan huis. In het laatste geval rekenen wij een kleine meerprijs aan, die in onderling overleg en afhankelijk van de verplaatsing overeengekomen kan worden.


U heeft iets aan te bieden?  Wij kopen ook aan!

Zoals eerder al aangehaald, zijn wij van Very Vintage voortdurend op zoek naar nieuwe items. Heb jij iets in jouw woonkamer staan dat een nieuw onderkomen nodig heeft? Stuur ons dan snel een e-mail via info@veryvintage.be. Indien mogelijk vragen wij daarbij enkele foto's als bijlage toe te voegen. 


Wij wensen jou alvast veel plezier en hopen jou in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen op Very Vintage. 

Vintage groeten,

Het Very Vintage team